Belladot Bodil sininen 1 kpl

Belladot Bodil är en böjbar G-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen och ger maximal G-punktsstimulans. Välj mellan sju vibrationsmönster

Paketstorlek:
1 kpl
Marknadsförare:
MaWe Trading
Beställningsvara (leveranstid 2-5 dagar)
36,07 €

Belladot Bodil är en böjbar G-punktsvibrator med vinklat huvud och diskreta räfflor. Vibratorn sitter i toppen och ger maximal G-punktsstimulans. Välj mellan sju vibrationsmönster.

Bodil har en intuitiv tryckknapp, kraftfull vibrator, silkeslen och säker silikon, 60 minuters batteritid och kräver endast ett AA batteri. Storleken gillas av många då den är mittemellan en minivibrator och ”modell större”. Det här är en självklar bästis för de redan G-punktsfrälsta eller en spännande ny bekantskap för dig som inte utforskat den magiska G-punkten ännu.

Tygpåse för förvaring medföljer. Dildon kräver ett AA-batteri, ingår ej. Ett års garanti.

  • Vesitiivis

För att starta Bodil sätter du i batteriet enligt anvisning. Skruva åt korken tillräckligt hårt för att den ska sluta tätt och bli vattentät. Vissa batterimärken är lite tjockare än andra och får inte plats i batterifacket – oftast kedjornas egna märkesbatterier – vi rekommenderar GP batterier istället.

  • Ø: 31 mm
  • L: 155 mm
Write Your Own Review
Du recenserar:Belladot Bodil sininen 1 kpl
Ditt betyg