Belladot Ebba keltainen 1 kpl

Belladot Ebba är vår största dildo. Under den kurviga siluetten och den matta, silkeslena ytan göms en extra kraftfull vibrator. Ett enkelt knapptryck styr de tre hastigheterna. Storleken och de starka vibrationerna gör Ebba till en dildo som känns härligt mycket. Vibratorn sitter i toppen av den hårda staven vilket gör att även G-punkten stimuleras. En stor och stark vän som håller vad den lovar.

Paketstorlek:
1 kpl
Marknadsförare:
MaWe Trading
Beställningsvara (leveranstid 2-5 dagar)
41,23 €

Ibland när inte kraften i fingrarna eller deras längd räcker till, kan du ha nytta av Ebba. Med en längd på dryga 15 cm på gummidelen kan du nå in med Ebba både till G-punkten, ca 5 cm in på övre slidväggen, och A-punkten som finns ännu närmare livmodershalsen. Stimulering av A-punkten sägs öka våtheten i slidan. Med en diameter på 4 cm och omkrets på drygt 13 cm kommer Ebba åt att stimulera dessa punkter. En stimulering som kan leda till kraftigare orgasm. När slidan spänns ut vid samlag eller användande av dildo skickas vanligtvis lustsignaler till hjärnan.

Tygpåse för förvaring medföljer. Dildon kräver två C-batterier, ingår ej. Ett års garanti.

Kumi

Hieromasauva toimii kahdella C-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Mukana kangaspussi säilytystä varten.

• Ø: 40 mm
• L: 155 mm

Keltainen.

En vibrator kan också användas för muskelavspänning. Vid en muskelknut kan man trycka lätt några sekunder och sedan massera mjukt runt knutan. Muskelfibrerna är ibland inte så elastiska som de ska vara, då bildas det mjölksyra. När man trycker på knutan försöker man få fibrerna att släppa taget om varandra. Vid massage ökar blodgenomströmningen och smärtan lättar. Ebba kan med fördel användas för smärtlindring vid de flesta muskulära smärttillstånd.

Write Your Own Review
Du recenserar:Belladot Ebba keltainen 1 kpl
Ditt betyg