ICE POWER KYLMÄLAASTARI 5 KPL

Ice Power kylande plåster är lätt och effektivt sätt att lindra smärta. Effekten börjar snabbt och varar upp till sex timmar. Plåstren möjliggör en långvarig behandling av exempelvis smärttillstånd i nack- och axelpartiet samt muskelvärk i ryggen.
Paketstorlek:
5 KPL
Marknadsförare:
Fysioline Oy
Finns i lager
7,00 €
Ice Power kylande plåster är lätt och effektivt sätt att lindra smärta. Effekten börjar snabbt och varar upp till sex timmar. De självhäftande plåstren är behagliga att använda. Plåstren möjliggör en långvarig behandling av exempelvis smärttillstånd i nack- och axelpartiet samt muskelvärk i ryggen. Innehåller mentol.
Tag plåstret från påsen och ta bort skyddsfilmen. Applicera med den klisterförsedda ytan av plåstret på smärtområdet. Återförsegla påsen ordentligt för att förhindra att resterande av de oanvända plåstren torkar ut. Använd plåstren inom 1 månad efter öppnad förpackning. Placera plåstret på ren och torr hud. Plåstren är disponibla.
Endast för ytlig behandling. Använd inte om du är allergisk eller överkänslig mot produkten eller någon av dess beståndsdelar. Slut använd omedelbart vid hudirritation. Ett nytt plåster kan placeras på samma hudparti högst 4 gånger utan paus mellan byten. Rekommenderas inte att användas på barn under 5 år. Om du är diabetiker eller har dålig cirkulation, bör du rådgöra med en läkare innan användning.
Storlek 8 x 12 cm.
Write Your Own Review
Du recenserar:ICE POWER KYLMÄLAASTARI 5 KPL
Ditt betyg