RAMAVIT RAUTA 25 MG 60 KAPS

Ramavit Järn 25 mg är ett magvänligt järnpreparat som tryggar det dagliga behovet av järn samt hjälper till att upprätthålla och fylla på mängderna av hemoglobin och ferritin i kroppen. Kapseln är lätt att svälja och innehåller järnbisglycinat, som är ett organiskt aminosyrekelat. Denna form av järn är magvänligt och genast i en form som kan tas upp i kroppen. Detta järn försämrar inte heller upptaget av övriga spårämnen. Följaktligen kan kapseln tas både i samband med måltid och på tom mage. Varje kapsel innehåller 25 mg aminosyrekelat av järn och 80 mg vitamin C, som främjar upptaget av järn. Lämpar sig i samband med graviditet och amning. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin samt till normal syretransport i kroppen.

Paketstorlek:
60 KAPS
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Beställningsvara (leveranstid 2-5 dagar)
7,82 €

För att trygga ett tillräckligt dagligt intag av järn, samt för att upprätthålla och fylla på hemoglobin- och ferritinnivåerna i kroppen.

1 kapsel dagligen 

1 kapsel innehåller: Järn 25 mg, C-vitamin 80 mg

Järnbisglycinat, C-vitamin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), gelatin, färger (järnoxider, titandioxid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid). 

Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Kan användas under graviditet och amning