Scholl GelActive Geelipohj. Work Men 1 pari

Scholl GelAktiv Work innersulor är designade för stötdämpning och för att minska belastning särskilt hos personer som går mycket på hårda underlag. De är tillräckligt hårda för att stöda fötter hos de som jobbar stående.

Paketstorlek:
1 pari
Marknadsförare:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Finns i lager
20,30 €

Scholl GelAktiv Work innersulor är designade för stötdämpning och för att minska belastning särskilt hos personer som går mycket på hårda underlag. De är tillräckligt hårda för att stöda fötter hos de som jobbar stående. Innersulorna har dessutom svalnande ventiler som hjälper att hålla fötterna torra och svala genom dagen.

  • Särskilt lämpade för dem som belastar fötterna mycket i jobbet
  • Bidrar till att förebygga alltför kraftig belastning av fötterna
  • Särskilt lämpliga på hårt och ojämnt underlag
  • Passar särskilt bra för arbets-, fritids- och träningsskor

Skär till inlägget om det behövs för att det ska passa. Skär i så fall längs den kontur som matchar din eller använd den befintliga innersulan som mall. För bästa resultat bör du byta ut de befintliga innersulorna mot Scholl GelActiv™-inläggen, som ska placeras med gelsidan nedåt. Byt ut inläggen när de börjar se slitna ut. Rekommendationen är att byta dem var sjätte månad.

Rengör inläggen genom att torka dem med en trasa som fuktats med varmt tvålvatten (de ska inte läggas i blöt).

Två storlekar: kvinnor, passar skor i storlek 35,5 till 40,5, och män, passar skor i storlek 40 till 46,5. Klipps till rätt storlek

Write Your Own Review
Du recenserar:Scholl GelActive Geelipohj. Work Men 1 pari
Ditt betyg