Välkommen till vår nya hemsida och nätapotek!

Här kan du sköta dina apoteksärenden hemifrån dygnet runt. På nätapoteket kan du beställa apoteksvaror (även receptmediciner) som vi levererar enligt ditt önskemål. Vi vill vara en lättillgänglig hälsovårdspunkt för våra kunder – både på nätet och i våra nyrenoverade lokaler på Torggatan 3 i Mariehamn. Har du frågor och funderingar kring din hälsa eller dina mediciner? Vi som arbetar på apoteket gör vårt yttersta för att hjälpa dig i alla apotekrelaterade ärenden. Tveka inte att kontakta oss!

Vi ber om ursäkt för att en del av produktbeskrivningarna i nätapoteket enbart är på finska! En del av de svenskspråkiga översättningarna behöver likaså förbättras. Detta kommer att åtgärdas framöver. Är det någon vara som saknas i nätapoteket? Meddela oss!

Månadens erbjudanden

Multivita Magnesium -15 % i oktober

KUMLINGE FILIALAPOTEK

Första Apoteket har ett filialapotek på Kumlinge som förestås av Nina Carlsson. Kumlinge Apotek är öppet vardagar kl. 9:00-15:00.

Telefon: +358 (0)18-55408
E-post: kumlinge.apotek@apoteket.ax
Följ Kumlinge Apotek på Facebook

LÄSVÄRT

Vår kundtidning

Här kan du läsa vår kundtidning!

AKTUELLT

Bli stamkund

Visste du att vi har ett stamkundsprogram på Första Apoteket? Genom att registrera dig som stamkund har vi möjlighet att betjäna dig ännu bättre. Du får värdefulla stamkundförmåner både på apoteket i Mariehamn och Kumlinge Filialapotek. Det är kostnadsfritt att ansluta sig!

Läs mera här

BRA ATT VETA

Medicinskåp

Första Apoteket har serviceställen ("medicinskåp") i skärgården. På serviceställena finns ett begränsat urval receptfria läkemedel och sårvårdspreparat. Serviceställen finns i Lumparland, Föglö, Kökar, Sottunga och Brändö.