Dentiplus Raikas 180 tabl

Inhemska Dentiplus Raikas är sugtabletter mot muntorrhet som också gynnar mun- och tandhälsan. Unika Dentiplus ökar en försvagad salivutsöndring, förstärker tandemaljen och sätter stopp för syraattacken efter en måltid. En mångsidig sugtablett med bland annat xylitol och alla de mineraler som behövs för tandemaljen. Innehåller varken äppelsyra eller acesulfam K. Sockerfri, glutenfri, laktosfri. Innehåller varken mjölk eller gelatin. Lämpar sig för veganer. En torr mun, och till och med en lätt nedsatt salivutsöndring, utgör en stor risk för tandhälsan. Besvär med muntorrhet ökar med stigande ålder, men problemet kan också förekomma hos yngre vuxna. Dentiplus Raikas lämpar sig särskilt för den med torr mun. Sugtabletterna känns behagligt sammetslena i munnen.

Paketstorlek:
180 tabl
Marknadsförare:
Suomen Bioteekki Oy
Finns i lager
21,38 €
165,74 € / kg

En välsmakande sugtablett mot muntorrhet som också gynnar mun- och tandhälsan. Ökar en försvagad salivutsöndring, förstärker tandemaljen och sätter stopp för syraattacken efter en måltid.

1 tablett 3-6 gånger per dag. Låt tabletten långsamt smälta i munnen efter tandborstningen och efter maten. 

Dygnsdosen (3-6 tabl.) innehåller: C-vitamin 20-40 mg (25-50 % av referensvärdet för det dagliga intaget), xylitol 0,85-1,7 g.

Sötningsmedel (xylitol och sorbitol), fyllnadsämne (karboxymetylcellulosa), kalciumkarbonat, natriumsalt av ortofosforsyra, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror och kiseldioxid), zinkaskorbat, naturliga aromer (eukalyptus och mentol), natriumfluorid. Sötad med xylitol och sorbitol.

Socker-, gluten-, laktos-, mjölk- och gelatinfri

Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur skyddad mot ljus och fukt. Förvaras oåtkomligt för barn. Överdriven användning kan ha laxerande effekter.

Kan användas under graviditet och amning