LACTRASE 30 kaps

Njut av mjölkprodukter utan besvär!
Förmågan att tåla laktos varierar individuellt. Laktasenzymet förbättrar spjälkningen av laktos hos personer med nedsatt förmåga att spjälka och ta upp laktos.
Lactrase innehåller laktasenzym producerat av mikroben Aspergillus oryzae. Detta enzym ger en effektiv spjälkning av mjölksocker (d.v.s. laktos) och fungerar därmed enkelt, effektivt och säkert i alla situationer. Gör Lactrase till en del av både vardag, resor och festtillfällen. Den dos som behövs beror på laktosinnehållet i födan samt på den individuella förmågan att tåla laktos. Rekommenderad dos är 1-2 kapslar i samband med en måltid som innehåller mjölkprodukter. Lactrase fungerar redan innan obehagliga magbesvär hunnit uppkomma. Därför ska kapslarna tas direkt i samband med måltid. Lactrase lämpar sig för alla över 3 år; även för gravida kvinnor.

Paketstorlek:
30 kaps
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Finns i lager
14,19 €
363,85 € / kg

För spjälkning av laktos (d.v.s. mjölksocker).

1-2 kapslar före förtärande av laktoshaltig föda.

1 kaps. Innehåller 5000 FCC laktas

Maltodextrin av majs, hydroxipropylmetylcellulosa, laktasenzym producerad av Aspergillus oryzae, stabiliseringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), färgämnen (järnoxid). Gluten- laktos-, mjölk, soja- och gelatinfri. Kan innehålla små spår av vete.

Doseringen får ej överskridas. Förvaras i rumstemperatur. Förvaras oåtkomligt för barn. Rådfråga vid behov. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.