SUPER B12-VITAMIINI 1000 MIKROG 90 imeskelytabl

Vitamin B12 i form av sugtabletter med hallonsmak; för minne och nervsystem. Kosttillskott med vitamin B12 rekommenderas särskilt för äldre personer, vegetarianer och i samband med bruk av läkemedel som stör upptaget av detta vitamin. Vitamin B12 bidrar till nervsystemets normala funktion och normal psykologisk funktion.
Preparatet innehåller vitamin B12 i form av metylkobalamin, vilket är en effektiv form med gott upptag som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Med tanke på upptaget i kroppen är en sugtablett ett utmärkt alternativ, eftersom vitamin B12 i studier också visats sugas upp direkt via munslemhinnan.
Produkten är fri från laktos, mjölk, gluten, gelatin och animaliska ingredienser. 

Paketstorlek:
90 imeskelytabl
Marknadsförare:
Suomen Bioteekki Oy
Beställningsvara (leveranstid 2-5 dagar)
19,82 €

1 sugtablett dagligen. Tabletten kan sugas, tuggas eller sväljas.

1 tablett innehåller: B12-vitamin 1 mg (40 000 % av referensvärdet för det dagliga intaget). 

Sötningsmedel (xylitol), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), naturlig hallonarom, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av veg. fettsyror), B12-vitamin (metylkobalamin). Innehåller sötningsmedel. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.Laktos-, mjölk-, gluten-, gelatin- och jästfri.

Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Write Your Own Review
Du recenserar:SUPER B12-VITAMIINI 1000 MIKROG 90 imeskelytabl
Ditt betyg